SOM inruilactie

WIJ ONTWIKKELEN PROJECTEN, MET NAME WONINGEN IN HET MIDDEN EN HOGE SEGMENT

Bent u in bezit van een pand of vastgoed object in Amsterdam, Rotterdam of omstreken?

Misschien overweegt u anders te gaan wonen, ziet u op tegen aankomend onderhoud, bent u op zoek naar een pied-a-terre of een woning voor uw kinderen. Indien u uw pand aan SOM verkoopt krijgt u de gelegenheid om, voordat onze woningen de markt op gaan, een keuze te maken uit onze luxe gerenoveerde koopwoningen.

Op dit moment wordt er druk gebouwd bij SOM. Het komende half jaar verwachten wij (naast onze eigen verhuur portefeuille) 30 unieke appartementen en lofts (op A-locaties in Amsterdam) op te leveren voor verkoop. De woningen variëren in grootte van 45 tot 325 m2, beschikken allen over een buitenruimte en de meeste woningen hebben een lift. Indien u gebruik maakt van deze actie heeft u daarbij nog inspraak in de afbouw van uw nieuwe woning.

De eerste woningen, waaronder een spectaculaire loft in de Jordaan van ca. 325 m2, gaan het 4e kwartaal van 2018 in verkoop.

Indien u gebruik wilt maken van onze inruilactie vernemen wij dit graag van via info@somamsterdam.com. Let wel deze actie is met name gericht op pandeigenaren en niet op eigenaren van losse woningen of appartementen.

Met vriendelijke groet,
SOM Amsterdam

Zie ook de publicatie in het Vastgoedjournaal

Impressies inrichting project ten Kateschool

Contactformulier